The making of

“Ja, een instructiefilmpje waarin we het opzet van de bevraging uitleggen lijkt inderdaad een meerwaarde. Daar kan u veel mensen in uw organisatie mee bereiken en zo is iedereen meteen op dezelfde manier geïnformeerd. Daar kunnen we zeker voor zorgen. “

We zagen het al helemaal gebeuren zo’n drie maanden geleden toen we met een van onze partners aan tafel zaten. Onderweg hadden we al een druk gesprek over wie dat dan wel moest inspreken en hoe we dat gingen aanpakken. Een paar dagen later begonnen we te schrijven aan onze toelichting.

Tientallen keren herschrijven en al even veel keer inoefenen later was het de grote dag. Vandaag gingen we na de inhoudelijke uitdaging de technische uitdaging aan. Na alweer tientallen pogingen hebben we een resultaat. Kon het beter? Vast wel. Zijn we er trots op? Zeker wel.

Dat onderzoek maakt ons van alle markten thuis. Enthousiast als we zijn nemen we deze uitdagingen er met veel plezier bij. ’t Zijn groeikansen denken we dan.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven