De digitale etalage

Oude wijn in nieuwe zakken

Ontsluiten van informatie op vraag van ongelooflijk diverse klanten is een uitdaging voor ondernemers. De Bol en Zalando’s van deze wereld en hun IT en marketing goeroes beheersen de kunst om dit te doen.

Alleen zijn mantelzorgers niet op zoek naar een broek met hoge taille in het wit small of een schoen maatje 36 rood en zonder veters. Ze zoeken een verplaatsingshulpmiddel voor een kind van zes binnen hun budget, of een leveringsdienst die bij hun in het dorp komt en lactose vrije voeding aanbiedt.

De hulpmiddelenboer, het dagcentrum voor mensen met een beperking en het inloophuis over autisme, proberen hun diensten naar best vermogen aan te bieden, maar hebben geen budgetten om marketeers en IT-ers te betalen. Of ze hebben er geen idee van wat deze investering zou kunnen opleveren.

De schoenwinkel die al aan huis levert heeft er dan weer geen idee van wat hij voor die mantelzorger die thuis schoenen moet passen kan betekenen. Al zou de verpleegkundige uit het dagcentrum hem dat prima kunnen vertellen.

Werelden die elkaar veel te bieden hebben. Met wat kennisuitwisseling serveren ze morgen oude wijn in nieuwe zakken. Die schoenen verkopen nog beter en de hulpmiddelenboer ontdekt de digitale etalage.

U hoorde al over de proeftuin en wil meteen aanmelden om uw producten of diensten in de kijker te zetten? Dat kan. 

 

Expertise delen ²

Als onderzoekers met expertise in mantelzorg willen we graag onze kennis in de strijd gooien om deze twee werelden met elkaar te verbinden.

We willen de motor zijn om twee werelden met elkaar te laten kennis maken en zo te leren van elkaar. Met als einddoel een breder en toegankelijker aanbod diensten en producten voor mantelzorgers en zorgvragers. Maar ook een heldere kijk voor de ondernemer van morgen op de mantelzorger en zorgvrager, consumenten van morgen in een wereld waar zorg steeds meer geïntegreerd wordt in et leven.

Connecting the dots

We gaan nu actief op zoek naar partners partners uit ondermeer marketing, ict en zorg. Partners die de uitdaging aan durven om de eigen horizon te verruimen, kennis te delen en zo te groeien.

De zorgerelateerde economie voor alle ondernemers op de kaart zetten én zorgbedrijven meenemen in het verhaal van de digitale etalage ten dienste van de klant, dat doen we samen.

Een proeftuin

We zijn aan de slag in proeftuinen waar we de digitale etalage testen in een regionale setting. In co-creatie optimaliseren we het aanbod, de kennisuitwisseling, het businessmodel en de gebruikerservaring. Ook nu we deze stap zetten kunnen we alle steun en expertise gebruiken. Wil jij als partner je expertise met ons delen? Lees meer over deze stap in het project en onze zoektocht naar partners of meld je meteen aanOf neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor een gesprek want samen zetten we mantelzorg op de kaart.

Naar welke partners zijn we op zoek? 

  • ondernemers en zorgorganisaties die hun producten of diensten in de etalage willen zetten (kosteloos)
  • experts die ons willen adviseren en feedback geven
  • organisaties die ons initiatief aanmoedigen en de nood onderschrijven
  • verenigingen, bedrijven, … die samen met ons het project in de kijker willen zetten bij bedrijven, mantelzorgers, …
Tot binnenkort? 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven