Ik zorg ook!

Wil jij meewerken aan het ‘Ik zorg ook!’ onderzoek? 

Klik door naar de bevraging voor zorgprofessionals of mantelzorgers en beluister of lees de toelichting . De vragenlijst invullen duurt slechts 10 minuten en helpt het onderzoek echt vooruit. 

Laat jij je contactgegevens na, dan maak je ook nog kans om een van de 50 Bongo-bonnen te winnen!

Het project

Ik zorg ook is een project waarin op zoek gegaan wordt naar wat zorgprofessionals kan ondersteunen om met mantelzorgers in gesprek te gaan. Te weinig mantelzorgers beseffen dat ze mantelzorger zijn. Hierdoor mislopen ze een heel aanbod van diensten en ondersteuning.
Zorgprofessionals kunnen hen daar bij helpen.
Hoe doen ze dat graag en goed? Op die vraag zoeken we een antwoord.

De resultaten van de bevraging worden verwerkt tot een Toolbox. In deze toolbox zullen allerlei kant-en-klare pakketten zitten waar organisaties mee aan de slag kunnen. Het wordt een modulair systeem, waar elke organisatie zijn uitdagingen op maat mee kan aanpakken. Een werkkoffer vol instrumenten om te werken aan een mantelzorgbewust beleid in zorgorganisaties.

De resultaten

De resultaten van het onderzoek delen we graag met een breed publiek. We plannen een studiedag specifiek voor mantelzorgers en eentje voor zorgprofessionals in de zomer van 2020. Daar stellen geven we uitleg bij de resultaten en stellen we de toolbox voor.

Organisaties die in groep deelnemen, krijgen een terugkoppeling op maat van de organisatie. Zo ben je als organisatie meteen uit de startblokken om verder te bouwen aan je eigen mantelzorgbewust beleid.

Vragen of advies

Ben je nog niet aangemeld als deelnemende organisatie? Geen probleem. Je medewerkers kunnen in een vrij veld van de bevraging de naam van je organisatie invullen. Neem contact met ons op en bij voldoende deelnemers kunnen we de resultaten bundelen op maat van jouw organisatie.

Neemt je organisatie niet deel, maar deel jij graag je ervaring met ons? Geen probleem, ook als individuele zorgverlener vinden wij je medewerking zeer waardevol. Je kan de bevraging gewoon invullen.
Alvast bedankt!

Wil je meer weten over het onderzoeksopzet of heb je nog andere vragen? Neem contact met ons en we delen onze kennis graag met je.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven