Koffie

Koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Het oude gebruik van het koffie drinken in een nieuw jasje, dat werkt. Ook de oude brasserieën trekken nog volk. Dames op leeftijd halen er hun kop op marktdag of praten er bij met een oude vriendin. Komen ze even op adem tussen het zorgen door?

Koffie brengt ons samen.

Of het nu is om te vergaderen, naar mantelzorgers te luisteren, even uit te blazen of gewoon omdat we dorst hebben, koffie brengt ons samen.
Het is dan ook geen verrassing dat er in onze goodiebag voor mantelzorgers ook koffie zat. Een kleine geste van een van onze partners, die dat rustmomentje voor mantelzorgers graag aanmoedigt. Wie zorgt voor anderen, mag zichzelf immers niet vergeten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven