Shape the future …

Steun en expertise gezocht!

Heb je ons ontmoet of over ons gehoord en wil je ons steunen door je expertise en ervaring te delen? Dan horen we dat graag!

Weet je nog niet helemaal waar we mee bezig zijn en ben je nieuwsgierig? Lees dan vooral verder en ontdek waarom jij misschien wel eens goede partners zouden kunnen zijn!

Nieuwe projecten

Onderzoek leert ons heel wat over mantelzorgers en hun noden, maar ook over mantelzorgers en hun potentieel.

Hieruit groeiden twee plannen om over de grenzen van de zorg heen te denken om mantelzorg op de kaart te zetten. Mantelzorg en zorg als deel van het leven is immers de zorg van de toekomst. Die toekomst moeten we met zijn allen waar maken.

In het project de digitale etalage willen we kennisuitwisseling realiseren tussen ondernemers, marketeers, ict-ers en zorgaanbieders allerlei. We willen de motor zijn om twee werelden met elkaar te laten kennis maken en zo te leren van elkaar. Met als einddoel een breder en toegankelijker aanbod diensten en producten voor mantelzorgers en zorgvragers. Maar ook een heldere kijk voor de ondernemer van morgen op de mantelzorger en zorgvrager, de consumenten van morgen in een wereld waar zorg steeds meer geïntegreerd wordt in het leven.

Met de #ikzorgook – doos bouwen we aan zichtbaarheid van mantelzorg en connectie van mantelzorgers met een breed aanbod van informatie over diensten producten voor zorg, maar ook zelfzorg, wellbeing en comfort.

Interesse?

Je leest meer over onze activiteiten op deze website, maar nog liever gaan we met je in gesprek om te bekijken wat we elkaar te bieden hebben. Of beter wat we de mantelzorgers samen te bieden hebben.

Contacteer ons en we schuiven graag samen aan tafel (misschien digitaal) om te luisteren en te vertellen. Of meld je meteen aan als partner voor de digitale etalage.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven